Interaktív családi rendezvénnyel népszerűsíti az e-mobilitást az Elektrobiker

Szeptember 9-én érkezik Magyarországra világkörüli útja következő állomásaként a Solar Butterfly névre keresztelt projekt keretében Louis Palmer, aki egy svájci feltaláló és környezeti kalandor. A 100%-ban megújuló energiával hajtott Tesla és a pillangó formájú, Longi napelemekkel felszerelt lakókocsi küldetése, hogy felhívja a világ figyelmét a fenntarthatóság és környezetvédelem fontosságára az e-mobilitás jegyében. A pillangóval és feltalálójával a nagyközönség is találkozhat szeptember 10-én az Eletrobiker által megrendezésre kerülő eMobilitás Napján, Itt többek között e-motor tesztvezetéssel, a Rétság Rider’s Team elektromos motoros bemutatójával és hazánk legnagyobb követő számmal rendelkező elektromos autós influenszerével, Handrással is találkozhatnak az érdeklődők az e-mobilitást körüljáró családi rendezvényen.

Az e-mobilitás jelképe a Solar Butterfly

Az e-mobilitás jegyében érkezik Magyarországra a Solar Butterfly

Májusban indult útjára Genfből a napelemes pillangó, aminek megalkotója, Louis Palmer nem kisebb küldetést vállalt, minthogy jobb hellyé tegye a világot. Ehhez pedig be is járja ezt. 4 év alatt, 90 országot és közel 200.000 kilométert fog megtenni a Longi napelemekkel felszerelt, tiny house-zá alakított lakóautó. Szeptember 10-én az Elektrobiker látja vendégül az öko-történelem egyik fontos szereplőjét, hogy az eMobilitás Napja keretében lebbentse fel szárnyait budapesti tartózkodása alatt a Solar Butterfly.

E-mobilitás kétkeréken

Azok sem maradnak izgalmak nélkül, akiket az e-moblitás technikai háttere érdekel jobban, így nekik az Elektrobiker munkatársa, Gugolya András tart interaktív előadást az elektromos motorok működéséről. Őt váltja majd Horváth András, azaz Handrás elektromos autós influenszer, aki az e-mobilitás jövőjéről osztja meg gondolatait a közönséggel.

Az e-mobilitás jövőjéről tart előadást az elektromos autó influenszer, Handrás

Látványos bemutató elektromos kétkerekűkön

A napelemes pillangó mellett a Rétság Rider’s Team két oszlopos tagjai ülnek át a benzines kétkerekűekről elektromos társaikra és tartanak látványos motorbemutatót az e-mobilitás jegyében. Azonban nemcsak ők, de az érdeklődők is kipróbálhatják az Elektrobiker, elektromos hajtású motorjait közúti tesztvezetés keretében. És hogy ne csak apu vagy anyu számára legyen nagy élmény a nap, a szervezők a kisebbekre is gondolva készülnek e-gyerekmotorozási lehetőséggel.

Ajéndékok kicsiknek és nagyoknak

Az e-mobilitás iránt érdeklődő között ajándékokat sorsolnak ki a szerevezők. Az első 50 regisztráló Elektrobiker pólót kap ajándékba. A következő 50-150 fő nyakba akaszthatós kulcstartót, az első 50, két év feletti gyermek pedig, akik kipróbálják a gyerekek számára készült e-motorokat, napelemes építő ajándékkal térhetnek haza. A rendezvényen az egészségtudatosság jegyében, vegán ételekkel és italokkal igyekeznek még minimálisabbra csökkenteni az ökológiai lábnyomot. E-motor töltőállomásokon lesz lehetőség töltekeznie a két kerekűeknek. A benzinár újabb várható emelkedése előtt pedig, az Elektrobiker az eMobilitás Napja névre keresztelt rendezvényen 5%-os motorvásárlási kedvezménnyel segíti leendő vásárlóit a döntésben.

Találkozzunk szeptember 10-én a Kunigunda útja 60. szám alatt és tegyünk együtt az élhetőbb jövőért!

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

Az e-mobilitás nap részletes programja

Dátum: 2022.09.10

Helyszín: 1037, Budapest Kunigunda útja 60. ElektroBiker bemutatóterem

Egész napos programok:
Solar Butterfly – a napelemes pillangó szárnyat bont
E-motor tesztvezetés
Elektromos Mercedes kiállítás a Pappas Autó támogatásával
E-mobilitás kiállítás
E-motor töltőállomások
Vegán falatok és vegán fagyi

 Gyerekprogramok:
Gyerek e-motoroztatás a legkisebbektől a nagyobbakig
Kézműves programok a fenntarthatóság jegyében
Ugrálóvár

További programok:
10:00
Megnyitó beszédek
Louis Palmer, a Solar Butterfly feltalálója
Szentirmai Tamás, a LONGi Magyarország Sales Managere
dr. Mokry Tamás, a Tiszta Energiák Ügyvezető Igazgatója

10:30-10:50 és 13:00-13:20
E-motoros bemutató az RRT Stunt csapatával

 11:00-11:15
Miért válts elektromos motorra?
Pavuk Attila, az Elektrobiker marketing vezetőjének előadása a nálunk kapható e-motorok előnyeiről

12:00-12:30
Handrás workshopja az e-mobilitás jövőjéről

 14:00-14:30
Szentirmai Tamás workshopja a LONGi legújabb termékeiről

Regisztráció az eseményre:

Jelentkezz az ajándékokért!
Adatvédelmi nyilatkozat megtekintése.