A Sur-Ron elektromos motor kiváló társ nem csak a munkába járáshoz hanem szórakozáshoz is. Ha szeretnénk akkor el tudjuk vinni nyaralásokra illetve távolabbi pályára, terepre, amihez kiváló eszköz lehet a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó konzol. Az 50 kg-os Sur-Ron elektromos motor nem nehezebb mint 3 db hagyományos kerékpár vagy 2 db e-bike, ezért használhatunk szinte bármilyen kerékpárokhoz gyártott konzolt

Nah persze volt már olyan vásárlónk is aki simán bedobta a SUV hátuljába. 🙂

A Sur-Ron elektromos motor nemcsak könnyű, de keskeny is, így akár egy hagyományos, vonóhorogra szerelhető kerékpártartóra is feltehetjük. Ma már bőven találunk olyat ami 40-50 kg-ot könnyedén elbír. 
Tanácsos az akkumulátort kiszedni az elektromos motor szállításához, hiszen ezzel kb 11kg-ot nyerünk! Így 40 kg alá szorul az elektromos motorunk súlya.
A legtöbb 3 férőhelyes kerékpártartó 3x15kg, azaz max 45kg-ig terhelhető ami már több mint elég a Sur-Ron elektromos motor hordozásához.

A piacon több céget találhattok, például a THULE céget. Az ő tartóik közül a RideOn széria alkalmas erre a célra, aminek az ára 70-80 ezer forint körül mozog.

 

Íme néhány példa a vonóhorgos szállításra: