Új elektromos motor vásárlásán gondolkodsz?
Vedd meg akár a FÉLÁRON!

MEGJELENTEK A 2021-ES PÁLYÁZAT RÉSZLETEI!

Schanda Tamás az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára 2021.05.06-án tartott sajtótájékoztatóján elárulta, hogy a Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv keretében hamarosan újabb támogatás indul elektromos gépjármű vásárlására. A hírről a kormany.hu oldal is beszámolt.

A tavaly kiírt hasonló pályázat keretében 5+1 milliárd (túljelentkezés miatt kibővítették) forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhattak magánszemélyek, egyéni vállalkozók és jogi személyek egyaránt (elektromos robogóra nem természetes személyek pályázhattak). A támogatás iránt óriási volt az érdeklődés, aminek köszönhetően kevesebb mint 35 óra alatt kimerült a rendelkezésre álló keret. Ez nem is csoda, hisz 55 %-os állami támogatással lehetett elektromos autóhoz és robogóhoz jutni. Például egy Kft. az 1 millió forintos elektromos robogót kevesebb, mint nettó 355.000 forintból megvásárolhatta.

Sajnos még csupán találgatások, mintsem konkrétumok ismertek a kiírás részleteivel kapcsolatban, de az már biztos, hogy az idei évben még nagyobb érdeklődés övezi a támogatást, hisz azok mellé, akik tavaly lecsúsztak a pályázat beadásával újabb érdeklődők társultak. Tehát gyorsnak kell lennie annak, aki idén állami támogatással szeretne elektromos robogót vagy motort vásárolni.

Az ElektroBiker figyelemmel kíséri a fejleményeket, és amint megbízható információ lát napvilágot, tájékoztatjuk az érdeklődőket hírlevél formájában. Érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert a pályázat megnyitását megelőzően kiküldünk egy PÁLYÁZATI KISOKOST ÉS ÚTMUTATÓT is.

JELENTKEZZ HÍRLEVÉLRE, HOGY ELSŐKÉNT KAPJ ÉRTESÍTÉST!