ElektroBiker – Hobbiból szenvedély, életérzésből hivatás

Nem több, nem kevesebb, csupán más: ha a benzines motorozás életérzés, akkor az elektromos motorozás életszemlélet.

Felelős döntés a jövőről, hozzájárulás a fenntarthatóbb élethez.

Ezt képviseljük és ezt igyekszünk átadni leendő vásárlóinknak is. Teret nyitunk az új lehetőségeknek, perspektívát viszünk a szenvedéllyel teli, de fenntarthatóbb közlekedésbe.

Célunk a minőségi e-motorozás megismertetése és elterjesztése Magyarországon. Az elmúlt években nagyszerű kapcsolatot építettünk fel a legnagyobb, általunk is forgalmazott márkák képviselőivel, úgy, mint a Silence, Sur-Ron, Talaria, Lvneng, vagy éppenséggel a Yotsuba Motoval.

A szektor dinamikusan fejlődik, napi szinten követjük a globális piacot, hogy naprakészek legyünk a legújabb fejlesztésekkel kapcsolatban. A forgalmazott márkák gyártóival kiváló kapcsolatot ápolunk, és ügyelünk arra is, hogy a termékekhez megfelelő szolgáltatások is kapcsolódjanak, illetve az alkatrész ellátottság is zökkenőmentes legyen. Inspirálódunk, teszteljük a legújabb fejlesztéseket, hogy kiállító termünkben csak és kizárólag a legjobb minőséget nyújthassuk meglévő és jövendőbeli vevőkörünk számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy magyar viszonylatban rövid idő alatt váltunk piacvezetővé az e-mobilitás üzletágban, amit szakértő gárdánk mellett, annak is köszönhetünk, hogy csapatunk minden tagja számára a szorgalom és az alázat hivatásunk az ElektroBiker iránt alapérték.

Kunigunda úti showroomunkban családias hangulatban és magas szintű szakértelemmel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Honnan is indult az ElektroBiker?

2019-ben anyavállalatunk, a Tiszta Energiák Kft. 10 éves működésének sikeres fennállásaként és stabil piaci működésének köszönhetően eljutott abba a fejlődési fázisba, hogy új üzletágak felé nyisson. A fenntarthatóságra való törekvés, a környezettudatosság és nem utolsó sorban a motorok iránti rajongás vezetett oda, hogy az új üzletág az e-mobilitás lett, azon belül is az elektromos motorok forgalmazása.

Kik vagyunk?

Az ElektroBiker csapata kétkerekű rajongókból áll. Mivel fogyasztói oldalról már alaposan megismertük a piacot, így személyes tapasztalatainkat tudtuk beültetni a szolgáltatói oldalba.

Miben hiszünk?

Az ElektroBiker üzletpolitikája ugyanaz, mint ami a Tiszta Energiákat naggyá tette a napelemes piac tekintetében: nem akarunk a legolcsóbbak lenni, magunkkal szemben az elvárás az, hogy a termékeink és a szolgáltatásaink csakis a legmagasabb minőséget képviseljék, nem okozhatunk csalódást a vevőinknek. Mi nemcsak beszélünk a fenntarthatóságról, de éljük is!

Mi a sikerünk titka?

Az Elektrobiker sikerének a titka abban rejlik, hogy minden termékünkről saját tapasztalattal rendelkezünk, hisz mi is ezeket használjuk a mindennapokban. Így már ismerjük az esetleges problémákat, gyerekbetegségeket, javítanivalókat, és mindig tudjuk a megoldást is. Saját szervizünkkel szakszerű támogatást nyújtunk vásárlóink számára.

Mi a célunk?

Hosszútávú célunk, hogy az e-motorok kereskedelme mellett, összehozzuk a hasonló érdeklődésű és szemléletű embereket, ezért minden e-mobilitással és fenntartható közlekedéssel kapcsolatos rendezvényen jelen vagyunk és mi magunk is egyre több olyan eseményt szervezünk, amely összekovácsolja a hazai e-motoros társadalmat!