GT SLIDER ELEKTROMOS ROLLER

Forradalom a mobilitásban

Intelligens kialakítás, könnyed kezelhetőség. Élvezd a városi mobilitás új korszakát az új Horwin GT Slider elektromos rollerrel! Forradalmian új kialakítása és csúcskategóriás tulajdonságai optimalizáltak, hogy kifejezetten a modern igényeknek feleljen meg. Az új fejlesztésű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően kb. 40 km hatótávolságot érhetünk el, 35 km/h  maximális sebességgel.

Ennek eredményeként a Horwin GT Slider az elektromos rollerek kategóriájának a csúcsán található.

km/h

km hatótáv

-szer gyorsabb mint a séta

kg önsúly

Nagy teljesítményű elektromos motor

Gondolkodtál már azon, milyen érzés rollerrel úgy gyorsulni, mint egy motoros robogón? A GT Slider  elektromos roller azonnal hihetetlen erőt kínál, könnyű tömege és agilis vezethetősége mellett. A motor a roller hátsó kerekén belül helyezkedik el, hogy növelje a hatékonyságot és a dinamikát, ezzel nagyobb biztonságot nyújtva az első kereket meghajtó társaihoz képest.

 

Erőteljes LED-es világítás

Nem kell aggódnod többet az éjszakai vezetés miatt. A Horwin GT Slider elektromos roller erős LED-es első lámpával van felszerelve, hogy nagy távolságra megvilágítsa az előtted álló utat. A lámpák a kormányon lévő gombbal könnyen ki/bekapcsolhatók. A rolleren LED-es hátsó és féklámpák vannak a biztonságod érdekében.

 

Összecsukható design

Vidd magaddal a robogód, függetlenül attól, hova mész. A GT Slider elektromos roller másodpercek alatt könnyen összecsukható, hogy illeszkedjen az autó csomagtartójába. Ez lehetővé teszi a roller kényelmesebb tárolását a lakásodban vagy a házadban is. A mechanika alumíniumból készült a nagyobb tartósság és szilárdság érdekében.

 

Első és hátsó tárcsafékek

A biztonság a legfontosabb szempont az elektromos robogó használatakor. Ezért a Horwin GT Slider elektromos roller elöl és hátul tárcsafékekkel rendelkezik, hogy folyamatosan biztosítsa az ilyen járműtől elvárt megbízhatóságot. A hosszabb utak során a kényelem fokozása érdekében az első kerék rugózó felfüggesztéssel van felszerelve.

 

A tökéletes kijelző

A Horwin GT Slider elektromos roller többszínű kijelzője napközben és éjszaka is jól látható. Az összes szükséges információt tartalmazza. 

Vezérlés: A beépített gázkar segítségével könnyedén vezérelheted a sebességet és a gyorsulást.

 Több vezetési mód: Nem szereted a túl lassú vagy éppen az agresszív gyorsítást? Állítsd be a vezetési dinamikát a különböző vezetési módokkal a belső menürendszerében.

Lámpák és kürt: A kormánykar bal oldalán vannak a világítás és a kürt gombjai.

 

Elektromos roller videó

Technikai specifikációk

  Motor teljesítmény: 500 W

  Maximális teherbírás: 120 kg

  váz: magnézium-alumínium ötvözet

  Gumiabroncsméret: 10″

  Nettó tömeg: 16 kg

  Akkumulátor: Li-Ion, 48 V, 13 Ah

  LED lámpák: elöl és hátul

  Elérhető színek: Fekete

   Tárcsafékek: elöl és hátul

  Töltési idő: 4-5 óra

  Nyitott méret: 1150 x 500 x 1180 mm

  Hajtogatott méret: 1030 x 200 x 380 mm