Lélegzetelállító. Inspiráló. Forradalmi. Vagy csak fantasztikus. Hívd, ahogy csak akarod. Az új CR6 és CR6 PRO a legkorszerűbb elektromos motorok egyike. Sok éves fejlesztés és a világ minden tájáról származó nagy szereplőkkel való együttműködés után végül létrejött egy elektromos motorkerékpár. Minden bizonnyal izgalmas, kompromisszumok nélküli elektromos motor, hiszen a egy töltéssel akár 150 kilométernyi hatótáv, kiemelkedő teljesítménnyel. Mindössze 6 másodperces gyorsulással 0–60 km/h-ra és a maximális teljesítménnyel 105 km / h-ig (CR6 PRO) ez a jármű minden szempontból forradalmi.

km/h

km hatótáv

kg önsúly

 

CR6 – Korlátlan teljesítmény

A végtelen erő, végtelen szórakozást jelent

Hagyd hátra a hagyományos benzinmotorkerékpárokat. A HORWIN CR6 új szabványokat állít fel az elektromos mobilitás területén, a vadonatúj Field Oriented Control (FOC) és nagy teljesítményű elektromos motor kombinációjával. Bárki, aki azt mondja: „Az E-mobilitás nem szórakozás”; az tuti soha nem ült még a HORWIN CR6-on.

A 6,2 kW maximális teljesítmény és a maximális sebesség 92 km/h garantálja a teljes vezetési élményt.

LED FÉNYSZÓRÓK

Tökéletes látás a LED technológiának köszönhetően

A tompított és a távoli fényszóró a LED technológiával vezet át a sötéten. A lámpák fénye tökéletes tiszta fehér LED színt adnak. Akár 28.000 kandellát is kivilágíthat a 6 LED-modulos üveglencséken keresztül az Ön előtt álló útra, hogy sötét körülmények között maximális látást biztosítson. Az eredmény önmagáért beszél: ötször jobb fényhatékonyság és jobb láthatóság, összehasonlítva a hagyományos mopedek ismert halogénlámpáival.

Mellesleg: A LED-technológiának köszönhetően az energiafelhasználás minimális, ami nagyobb hatótávolságot és energiát biztosít az utazásához.

.

TELJES FELÜGYELET

egy klasszikus pilótafülkével

Áttekintés minden. A HORWIN CR6 nagy kijelzőjén minden információ megtalálható, amelyre szüksége van az utazás során: aktuális sebesség, megmaradt út, vezetési mód, hőmérséklet és még sok más. A klasszikus Retro kialakításban, a legmodernebb technológiával kombinálva. A háttérvilágítás természetesen az összes infót is mutatja sötétséggel.

Újfajta akkumulátor – TÖBB MEGTETT KILÓMÉTER

 18650 PANASONIC lithium-ion Cellák

A VÉGTELEN TELJESÍTMÉNY VÉGTELEN MÓDOT jelent.

A HORWIN CR6 a rendelkezésre álló legmodernebb lítium-ion akkumulátorokat használja. Az 55 Ah akkumulátor kb. 3 óra alatt 0–80% -ig terjed, és akár 150 kilométer távolságot kínál. Csakúgy, mint a mai vezető autógyártók, a CR6 akkumulátorcellái optimálisan páncélozott és védettek. Ez nemcsak az út rezgéseitől védi, hanem a legrosszabb esetben akár az esésnél is biztonságot nyújt az akkumulátornak.

Az akkumulátor használható marad akkor is, ha egy vagy több cella meghibásodik.

GYORS TÖLTÉS

A forradalmian új töltési technológiának köszönhetően 20 perc alatt elegendő a feltöltése ahhoz, hogy megtehesse a 20–30 km távolságot. Az akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 3 órát vesz igénybe. A dinamikus töltési folyamat a lehető legnagyobb mértékben megvédi a cellákat annak érdekében, hogy sok év után is elérjék a megfelelő teljesítményértékeket.

Így biztos lehet benne, hogy a motorkerékpár áramforrása mindig ép és megbízhatóan működik. A HORWIN 2 év garanciát vállal az akkumulátorra!

360 °-os védelem
a legkorszerűbb akkumulátorkezelő rendszernek (BMS) köszönhetőenk

Túltöltés elleni védelem

Túlmerülés elleni védelem

Túlfeszültség elleni védelem

Túlmelegedés elleni védelem

Rövidzárlat elleni védelem

Automata cella optimalizálás

SMART VEZÉRLŐ EGYSÉG

Terep orientáció (Field Orient Control) FOC

A tartomány és a teljesítmény közötti tökéletes egyensúly megtalálása érdekében a HORWIN CR6 folyamatosan ellenőrzi vezetési stílusát és vezetési szokásait. Az elektromos járművek „agyának” is nevezik, a terepi tájolású vezérlés (FOC) figyelemmel kíséri a kért lóerőt a gázkaron, átalakítja információkká és továbbítja a megfelelő erőt – mint egy varázsütésre – a jármű kerekeihez. Az eredmény egyszerűen fenomenális – egy olyan vezetési élmény, amelyet sajnos nem lehet szavakkal leírni.

.

CR6 ÚJ, EGYEDI ERŐMÉNY

HORWIN elektromo motor

Az újonnan kifejlesztett HORWIN villanymotor és PRO szériánál a mechanikus ötfokozatú sebességváltó kombinációja valószínűleg forradalmian új ebben a teljesítményosztályban. Egyesíti a nagymotoros vezetési élményt az elektromos, környezetbarát hajtással kombinálva. Gyorsulás 0–60-ra mindössze 6 másodperc alatt. és a 105 km/h végsebesség valószínűleg egyedi ebben a motor osztályban!

 

CBS FÉKRENDSZER

a még rövidebb féktávolságokért

 
Vészhelyzetben történő fékezéskor a CBS fékrendszer megosztja a fékerőt az első és a hátsó féktárcsa között, csökkentve a megállási távolságot így garantálva a biztonságosabb fékezést nagy sebességnél. Az érzékeny fékek rendkívül pontos kezelést tesznek lehetővé sarkokban és környékén, még nedves körülmények között is. Az elülső 265 mm-es perforált féktárcsa és a 220 mm-es perforált hátsó féktárcsa garantálja a biztonságos és hatékony fékezést minden körülmények között..

EURÓPÁNAK FEJLESZTVE

Az európai piachoz szabva

A jól tervezett motor geometriának köszönhetően kényelmesen elfér nem csak a pilóta, hanem az utasa is. Kiváló útfekvést biztosít élvezetes dinamikával párosulva. Igazi élmény motorozás a hétköznapokon is!