Lélegzetelállító. Inspiráló. Forradalmi. Vagy csak fantasztikus. Hívd, ahogy akarod!

Az új CR6 és CR6 PRO a legkorszerűbb elektromos motorok egyike. Sok éves fejlesztés és a világ minden tájáról származó mérnöki együttműködés eredményeként végül egy izgalmas, kompromisszumok nélküli elektromos motorkerékpár jött létre. Egy töltéssel akár 100 km hatótáv, mindössze 6 másodperces gyorsulással 0–60 km/h-ra,  maximális teljesítménnyel 105 km/h-ig (CR6 PRO).

Ez a jármű így tényleg minden szempontból forradalmi.

km/h

km hatótáv

kg önsúly

 

CR6 – Korlátlan teljesítmény

A végtelen erő, végtelen szórakozást jelent

Hagyd hátra a hagyományos benzinmotorkerékpárokat. A HORWIN CR6 új szabványokat állít fel az elektromos mobilitás területén a vadonatúj Field Oriented Control (FOC) és a nagy teljesítményű elektromos motor kombinációjával. Bárki, aki azt mondja: „Az E-mobilitás nem szórakozás” az tuti soha nem ült még a HORWIN CR6-on.

A 6,2 kW maximális teljesítmény és a maximális sebesség 92 km/h garantálja a teljes vezetési élményt.

LED FÉNYSZÓRÓK

Tökéletes látás a LED technológiának köszönhetően

A tompított és a távoli fényszóró a LED technológiával vezet át a sötéten. A lámpák fénye tökéletes tiszta fehér LED színt adnak. A reflektor 28.000 kandella fényerővel világít a 6 LED-modulos üveglencséken keresztül az előtted álló útra, hogy sötétben is a legjobb látási viszonyokat biztosítsa. Az eredmény önmagáért beszél: ötször jobb fényhatékonyság és jobb láthatóság, összehasonlítva a hagyományos mopedek ismert halogénlámpáival.

Mellesleg: A LED-technológiának köszönhetően az energiafelhasználás minimális, ami nagyobb hatótávolságot és energiát biztosít az utazásához.

.

TELJES FELÜGYELET

Egy klasszikus műszeregységgel

A HORWIN CR6 nagy kijelzőjén minden információ megtalálható, amelyre szüksége van az utazás során (aktuális sebesség, megtehető út, vezetési mód, hőmérséklet és még sok más), a klasszikus retro kialakításban, a legmodernebb technológiával kombinálva. A háttér világítás az összes infót jól láthatóvá teszi sötétben is.

Újfajta akkumulátor – TÖBB MEGTETT KILOMÉTER

 18650 PANASONIC lítium-ion cellák

NAGY KAPACITÁS, NAGY ÉLVEZET

A HORWIN CR6 a rendelkezésre álló legmodernebb lítium-ion akkumulátorokat használja. Az 55 Ah akkumulátor kb. 3 óra alatt 0–80% -ig terjed, és akár 100 kilométer távolságot kínál. Csakúgy, mint a mai vezető autógyártók, a CR6 akkumulátorcellái páncélozással védettek. Ez nemcsak az út rezgéseitől védi őket, hanem a legrosszabb esetben akár az esésnél is biztonságot nyújt az akkumulátornak.

Az akkumulátor használható marad akkor is, ha esetleg egy vagy több cella meghibásodik.

GYORSTÖLTÉS

A forradalmian új töltési technológiának köszönhetően 20 perc töltésidő elegendő ahhoz, hogy megtehessen 20–30 km távolságot. Az akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 3 órát vesz igénybe. A dinamikus töltési folyamat a lehető legnagyobb mértékben kíméli a cellákat annak érdekében, hogy azok sok év után is megőrizzék a kapacitásukat. Így biztos lehet benne, hogy a motorkerékpárja áramforrása mindig ép és megbízhatóan működik.

A HORWIN 2 év garanciát vállal az akkumulátorra!

teljeskörű védelem
a legkorszerűbb akkumulátorkezelő rendszernek (BMS) köszönhetően

Túltöltés elleni védelem

Mélykisütés elleni védelem

Túlfeszültség elleni védelem

Túlmelegedés elleni védelem

Rövidzárlat elleni védelem

Automata cella optimalizálás

SMART MOTORVEZÉRLŐ EGYSÉG

Mezőorientált vezérlés (Field Orient Control) FOC

A hatótáv és a teljesítmény közötti tökéletes egyensúly megtalálása érdekében a HORWIN CR6 folyamatosan ellenőrzi vezetési stílusát és vezetési szokásait. Az elektromos járművek „agyának” is nevezett  mezőorientált vezérlés (FOC) figyelemmel kíséri a gázkar aktuális állását és az információkat, a megfelelő erővel együtt továbbítja – mint egy varázsütésre – a jármű kerekeihez. Az eredmény egyszerűen fenomenális: egy olyan vezetési élmény, amelyet nem lehet szavakkal leírni.

.

CR6 ÚJ, EGYEDI ÉLMÉNY

HORWIN elektromos motor

Az újonnan kifejlesztett HORWIN villanymotor és PRO szériánál a mechanikus ötfokozatú sebességváltó kombinációja forradalmian új ebben a teljesítményosztályban. Egyesíti a nagymotoros vezetési élményt az elektromos, környezetbarát hajtással kombinálva. Gyorsulás 0–60 km/h-ra mindössze 6 másodperc alatt és a 105 km/h végsebesség valószínűleg egyedi ebben a motor osztályban!

 

CBS FÉKRENDSZER

A még rövidebb féktávolságokért

 
A CBS fékrendszer megosztja a fékerőt az első és a hátsó féktárcsa között.  Ez jól jöhet vészhelyzetben történő fékezéskor, csökkentve a féktávolságot, így garantálva a biztonságosabb fékezést nagy sebességnél. Az érzékeny fékek rendkívül pontos kezelést tesznek lehetővé kanyarokban, még nedves útviszonyok között is. Az elülső 265 mm-es perforált féktárcsa és a 220 mm-es perforált hátsó féktárcsa garantálja a biztonságos és hatékony fékezést bármilyen körülmények között.