Ma reggelre egy érdekes posttal jelentkezett a sur-Ron európai csoportja a hivatalos Facebook oldalukon. A mellékelt képpel és egy Svéd szöveggel. 

Nu har vi fyllt lagret med hojar och reservdelar / tillbehör. För er som går i köptankar, passa på innan det tar slut igen. Vi har också fått vår licens att registrera EU moped, läs mer på webben

GOOGLE FORDÍTÁS: Most már tele a raktárat motorokkal és tartalék alkatrészekkel / kiegészítőkkel. Azoknak, akik séta járnak, vedd meg a lehetőséget, mielőtt újra véget ér. Mi is megkaptuk a jogsit, hogy regisztrálni az EU kismotor, többet olvass a weben.
Ami számunkra röviden 2 dologra enged következtetni. 

1.
Talán végre EU papírokat kapott a Sur-Ron White Ghost. Ami egy utcai motor, dupla sur-ron motorral, 120 körüli végsebességgel.

2.
A nem rég még csak kereskedőknek bejelentett Sur-Ron Boom Bee kapott európai liszensz papírokat. Ami pedig a Sur-Ron nagy tesója lesz, egy elektromos enduró motor, amiről képet még nem láttunk eddig, és elvileg az őszi Milánói motorkiáltáson fog debütálni, ahol természetesen ott leszünk és közvetítünk nektek!
 
Mindkét megoldásnak persze roppant örülnénk, és biztosak lehettek, hogy elsők között rendelünk amint bármelyik megoldás élővé válik. 🙂
A svéd szövegezés hagy némi rejtélyt maga mögött, aminél még az jutott eszembe, hogy a cég készít különleges modelleket megrendelésre, mint például a Black Edition, ami többek között olyan különbséggel érkezik mint, erősebb vezérlő, elöl-hátúl Rock Shox rugóstagok…de ott meg indokolatlan lenne az szövegben lévő utalás az európai liszenszre amit megkaptak…hiszen arra rég meg van….
 
Ha van friss hír, jelezzük! 🙂
 
és lássuk a ma reggeli képet ami fogadott minket: